Wat te doen als die inhammen steeds groter worden?

Het is de angst van alle mannen, kaal worden. Grijs worden vinden de meeste mannen nog niet eens zo erg, je weet wel, zo een mooie grijze George Clooney look is niet heel erg. Maar kaal worden, dat is toch nog wel iets wat niet door iedere man geaccepteerd wordt. Sommige mannen staat het heel goed hé, laten we dat zeker niet vergeten. En ik zou zelf willen dat ik niet zulke grote oren heb waardoor ik zeker weet dat kaal worden niet mijn beste look gaat zijn. Mijn opa was al vrij jong kaal en ook mijn vader had niet heel veel haar dus dat beloofd wat, maar tot dusver gaat het goed en kom ik er aardig mee weg die beginnende inhammen te bedekken met mijn haar haha.

Je kunt er wat tegen doen als je kaal begint te worden.

Kaal worden in deze tijd is lang zo erg nog niet als dat het 20 jaar geleden was. 20 jaar geleden was er nog niet de technologie als die we nu hebben. Als je toen kaal werd was dat wat het was en moest je dat accepteren. Dan had je geen keuze of je een haartransplantatie wilde of niet, nee het was er simpelweg niet. Tegenwoordig is die keuze er wel en hoe fijn is dat voor mannen (en vrouwen ook overigens) die er niet mee kunnen leven dat ze kale plekken beginnen te krijgen. Als het je echt zo dwars zit kun je er nu dus wat aan laten doen. Het is ook steeds gebruikelijker dat mensen daarvoor kiezen en je wordt ook niet heel gek meer aangekeken als je de keuze maakt om een haartransplantatie uit te laten voeren.

Waar laat je zo een haartransplantatie dan doen?

Belangrijk is natuurlijk dat je dit doet bij een praktijk met de juiste geschoolde mensen. Het is een specialistische ingreep waarvoor je wel de juiste opleidingen hebt moeten volgen. Niet iedereen kan en mag dit zomaar doen natuurlijk. Zorg er dus voor dat je een goed vooronderzoek doet en misschien zijn er wel mensen in je omgeving die het al eens gedaan hebben en goede adviezen hebben over een locatie. Je ziet dat veel mensen hiervoor ook het buitenland opzoeken wat helemaal prima is. Ook daar zijn de mensen goed geschoold alleen liggen de tarieven veelal iets lager. Dus kun je het combineren met een tripje ergens heen dan kan het best interessant zijn om dat te onderzoeken. Online zijn hier voldoende informatiebronnen over te vinden en zoals gezegd is mond op mond reclame in deze misschien nog wel de beste dus check in je omgeving of je iemand kent die dit al eens heeft laten doen. En dan staat er niks meer jou en een mooie haardos in de toekomst in de weg.