Openbare school benodigheden

Weer een schooljaar, weer een avontuur! Net zoals de eerste schooldag voor veel opwinding zorgt, zo is ook al het noodzakelijke winkelen bij het starten van een nieuw schooljaar. Met alle onbekenden die een nieuw schooljaar met zich meebrengt, is het fijn om al vroeg te plannen wat je mee moet nemen naar school.

Nieuwe schooljaar

Wat je nodig hebt voor je nieuwe schooljaar hangt af van waar je heen gaat en in welke klas je zit. Sommige scholen eisen bijvoorbeeld dat kinderen aan het begin van het jaar gemeenschappelijke potloden of dozen met tissues doneren. Andere scholen eisen dat studenten alleen persoonlijke benodigdheden meenemen die ze zelf zullen gebruiken. Soms omvat dit ook kunstbenodigdheden. U kunt het beste contact opnemen met uw school. Lesmateriaal de nieuwe leerweg valt bijvoorbeeld onder de school.

In de tussentijd hebben we een voorbeeldlijst samengesteld van schoolbenodigdheden die kinderen die naar de openbare school gaan waarschijnlijk moeten kopen. Lokale winkels voor kantoorbenodigdheden hebben vaak de voorraadlijsten voor lokale openbare scholen bij de hand.

Wat zou je nog meer nodig kunnen hebben?

  • Rugzak of een andere manier om uw boeken en benodigdheden te dragen. Ontdek van oudere leerlingen wat kinderen op uw school gebruiken.
  • Lockeraccessoires (sloten voor lockers die geen eigen sloten leveren, spiegel, extra haken, extra stapelbare planken, etc.). Magnetische accessoires werken goed met de meeste lockers, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bevestigen van de accessoires aan de lockermuren.
  • Boekomslagen om de boeken te beschermen. Dit kan een kwestie zijn van persoonlijke voorkeur of budget. Papieren boodschappentassen werken al jaren prima, maar je kunt ook stoffen boekomslagen vinden.
  • Lichamelijke opvoeding (PE) of gymkleding; er is waarschijnlijk een lijst met gymnasiums van uw school. De meeste scholen hebben regels voor wat kinderen tijdens PE kunnen dragen. Mogelijk moet u de gymkleding zelfs rechtstreeks bij uw school kopen of alleen bij geautoriseerde leveranciers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *