Merkkleding

De een is tevreden met een shirtje van de Zeeman. En de ander loopt alleen in een high fashion shirt van bijv. Gucci of Versace. Deze verschillen worden je 9 van de 10 keer op jongere leeftijd al meegegeven. Als jij vroeger door je ouders heel simpel gekleed werd en je je zelf daar ook goed in voelde is de stap groter om opeens op merkkleding over te gaan. En als jij vroeger door je ouders alleen maar in merkkleding mocht lopen dan is de stap weer groter en gekker om in goedkopere kleding te lopen. Dure kleding betekent namelijk niet altijd dat het ook perse betere kleding is.

Verschillende soorten merken goedkope kleding

Helaas heeft niet iedereen het even breed en dus ook geen geld voor dure kleding. Het geld gaat dan eerder uit naar onderdak en eten dan naar designer kleding. En goedkopere kleding hoeft ook echt niet altijd “slechte” kwaliteit kleding te zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Hema. Hema heeft vrij veel basic kleding voor een lage prijs. Voor zowel mannen als vrouwen en voor jong als oud hebben ze hier een ruim assortiment aan T-shirts, broeken, rokken, jurken en overhemden. Kortom voor ieder wat wils dus. Daarnaast vind je tegenwoordig bij een winkel zoals de Action ook al heel wat basics waarmee je een leuke outfit kan samen stellen.

Verschillende soorten merken dure kleding

Mocht het geld je nou wel op je rug groeien en ben je ook bereid om dit aan kleding en accessoires uit te geven dan zijn hier wat duurdere kledingmerken. Om mee te beginnen Josh V. Dit kleding merk is van de bekende Nederlander Josh Veldhuizen. Ondertussen wordt haar merk in meer dan 400 winkels verkocht en is het verkrijgbaar in 9 landen. De collectie van Josh V bestaat uit heel veel verschillende delen. Tot nu toe verkoopt josh v wel alleen nog dames kleding. Van te gekke accessoires, blazers, rokken en truien. Dit designer merk valt nog in de wat goedkopere klasse qua merkkleding. Een wat duurder en specialer merk is Versace. De versace jeans couture lijn is een wat klassiekere en basic kleding lijn dan de gewone lijn. Je kan er voor kiezen om naar de Versace store zelf te gaan of je kijkt online is op JHP fashion voor een ruim assortiment aan jouw favoriete designer merken. Kleding gaat uiteindelijk natuurlijk niet om de waarde of het prijskaartje maar om waar jij je goed in voelt en wat jij fijn draagt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *