Leer gemakkelijk en snel online gitaar spelen

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is online gitaar spelen misschien iets voor jou. Je kiest zelf waar en wanneer je de lessen volgt. Ze zijn namelijk altijd en overal beschikbaar. Je hoeft dus geen rekening te houden met de vaste tijdstippen, die een muziekschool wel heeft. Bovendien is het ook veel goedkoper dan muziekscholen, die gemiddeld 25 euro per les vragen.

Stapsgewijs

Duidelijke gitaarlessen volgen wanneer het jou uitkomt

De methode van de Online Muziek Academie bevat duidelijke filmpjes waarmee je snel je favoriete nummers leert spelen. De filmpjes kan je altijd pauzeren of terugspoelen. Dit geeft je de kans om de lessen op jouw eigen tempo te volgen. Is iets niet helemaal duidelijk voor je? Dan kun je altijd vragen stellen aan een van de gitaarleraren van de Online Muziek Academie. De methode biedt ook diverse workshops aan. In deze extra lessen wordt dieper ingegaan op de verschillende technieken en genres.

Duidelijke uitleg

Je kunt direct beginnen met online gitaarlessen

Start nu de cursus online gitaar spelen. Na 8 weken kun je al meerdere, bekende nummers op je gitaar laten horen. Wie weet verbaas jij je vrienden en familie wel met jouw prachtige gitaarspel! De Online Muziek Academie is maandelijks opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast. Probeer de eerste maand voor slechts € 4,95.