Is dit voor u de tijd om een time management cursus te doen?

Een paar jaar geleden heb ik een half jaar gereisd door Nepal. Doel van deze reis was om mezelf te leren kennen, compleet op mijzelf teruggeworpen te worden. Daarnaast was ik de haastige maatschappij die we in Nederland hebben zat, en werd het tijd om te onthaasten. In Nepal heb ik veel ervaring opgedaan in hoe het leven er ook uit kan zien. Ik vond het een erg leerzaam half jaar en heb besloten mijn reis te verlengen met een jaar. Ik heb veel gemediteerd en wijze levenslessen opgedaan, maar toen kwam er ook een tijd aan dat ik weer terug moest naar Nederland. Ik kon mijn sabbatical niet verder verlengen en het werk riep me weer op terug te komen. Terug in Nederland werd het contrast mij erg helder en zat ik al snel weer in de ratrace die we hier hebben. Toch moest ik ook erkennen dat het in Nederland op de meeste vlakken goed geregeld is. Toen brak er voor mij een periode aan waarin ik mijn weg weer moest vinden met onze maatschappij hier. Ik kan u vertellen dat dit voor mij een behoorlijke kloof was. Om alles te kunnen blijven doen wat ik belangrijk vind moest ik keuzes maken. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat ik mijn rust ten dele kon bewaren die ik tijdens de reis had ervaren. Ik besloot op zoek gaan naar een time management cursus. Deze time management cursus zou mij misschien kunnen helpen om mijn tijd goed te kunnen beheersen. Op het internet ben ik gaan zoeken naar een geschikte time management cursus en toen kwam ik verschillende bedrijven tegen die dit konden verzorgen. Uiteindelijk heb ik alle websites bezocht van deze verschillende bedrijven en kwam ik uit op timemanagement.nl

Een time management cursus bij u in de buurt

Op de website zag ik dat het bedrijf een time management cursus aanbiedt. Dit doet het bedrijf op verschillende plekken in het land, zodat een time management cursus te volgen is in de buurt. Ik werd erg enthousiast van de informatie die ik las op de website over een time management cursus. Daarnaast was er ook een eenvoudige test in te vullen om er achter te komen of een time management cursus iets voor u is. Nadat ik deze test had gemaakt werd het beeld bevestigd dat er winst te behalen viel. Voor mij was de keuze daarom snel gemaakt om een time management cursus te gaan volgen. Via de website heb ik mij eenvoudig kunnen aanmelden voor de time management cursus bij mij in de buurt. Ik heb de time management cursus een maand later kunnen volgen en ben erg enthousiast over wat ik geleerd heb. Op dit moment ben ik hard aan de slag om de opgedane kennis uit de time management cursus toe te passen in het dagelijks leven.

Wilt u ook de baas worden over uw tijdsindeling?

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor u om een time management cursus te volgen? Gaat u dan eens:

  • Naar de website timemanagement.nl
  • Een test invullen om er achter te komen of een time management cursus iets voor u is
  • Een cursus time management volgen bij u in de buurt

Ik denk dat er voor iedereen iets te leren valt bij de cursus en hoop dat u naderhand ook uw planning in de macht heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *