Hoe kan je aan de slag met Adobe Indesign?

Er kunnen veel redenen zijn waarvoor Adobe Indesign op jouw pad terecht komt. Het kan zijn dat je je eigen bedrijf visueel een boost wil geven of dat je baas dit van je vraagt. Ook veel studies met betrekking tot creatieve vormgeving maken gebruik van Adobe Indesign. Het is nou eenmaal de topper onder de visuele vormgeving. Maar hoe kan je nou met Indesign aan de slag als je er zelf nog niks van weet? Ik leg het jou uit in deze blog!

Adobe Indesign for dummies

Adobe Indesign is de nummer één softwareapplicatie die momenteel beschikbaar is. Door alle verschillende functies kan je ervoor zorgen dat alles omtrent communicatie richting de klant, gemoderniseerd en mooier gemaakt kan worden mede door dit programma. Ook ikzelf was nog een ‘dummie’ als het ging om dit programma. De basics krijg je redelijk rap onder knie, maar zodra je wat meer geavanceerdere dingen wil proberen loopt het meestal compleet te soep in.

Hoe ik aan de slag ben gegaan met Adobe: Indesign

Toen ik had gelezen over Indesign zei het mij nog niet zoveel, ja het had veel functies maar niet dingen waar ik op een andere manier ook mee aan de slag kon. Ondanks dat ben ik toch begonnen met werken met Adobe: Indesign. Ik wilde graag weten hoe het werkte, wat ik kon doen en wat het nou de nummer één maakt van online creatief design. Uiteindelijk begon ik het een en ander onder te knie te krijgen. Ik had zelf wat filmpjes gekeken, maar dit was niet genoeg. Toen ging ik op zoek naar een goede cursus voor werken met Indesign. Toen stuitte ik op Learnit. Na het lezen van een aantal reviews over deze cursusverstrekker dacht ik: ja hier moet ik zijn. Het fijne aan deze cursus was vooral dat er een hoop persoonlijk begeleiding bij kwam kijken en dat ik gewoon in mijn eigen tempo kon werken. Er stond geen druk achter je en dat maakte het werken een stuk comfortabeler. Daarom was deze cursus werken met indesign perfect voor beginners. Een aanrader dus mocht je zelf van plan zijn te willen beginnen met Indesign.

Na het volgen van de cursus indesign

Toen ik eenmaal klaar was met de cursus was het werken met Indesign echt leuk om te doen! Het maken van advertenties, drukwerk, flyers etc. Was leuk en een stuk makkelijker uit te voeren. Dan zie je toch gauw de waarde van Adobe Indesign vergeleken met andere softwareprogramma’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *