Heb jij de juiste USB kabels in huis?

Oh God, is het weer zo ver…je bent net verhuisd, alles staat op zijn plek en je moet voor werk, vakantie of school iets belangrijks uitprinten. En wat gebeurt er dan altijd? De printer kabels zijn onvindbaar. Na lang zoeken tussen oude dozen vind je er een met honderden snoeren, kabels, en draden. Maar welke horen bij welk product? Je hebt alles in de stress van de verhuizing gewoon bij elkaar gegooid op één grote hoop, met het idee "Ach, dat doe ik later wel!". Nou, het is nu later. En je hebt ze nodig. Ga je uren lang uitpluizen welke USB  kabels waar bij horen, of ben je wat praktischer ingesteld en kijk je online bij de Online Kabelshop?

Je bent niet alleen.

Een groot deel van de bevolking raakt in paniek bij het zien van een grote kluwen kabels op één hoop. USB input, output, connectoren, het lijkt soms net op hogere wiskunde. Gelukkig zijn er ook mensen die houden van kabels, en die weten welke kabel voor je televisie, printer, printer naar telefoon, telefoon naar blender, etc. gebruikt kunnen worden. Mocht je zo'n iemand in je omgeving hebben, kan deze je haarfijn uitleggen welke kabels je nodig hebt voor welke producten. Als je deze niet hebt, kan je altijd even Googlen. Maar waar koop je die kabels daarna dan? Bij de Online Kabelshop bieden ze allerlei USB kabels aan, dus die van jou zit er toch ook écht tussen. Je kunt verschillende kabels kiezen op de gebieden van Veiligheid, Netwerk, Intern en bijvoorbeeld Gereedschap.

Verbinden.

Een USB kabel is niet zomaar een kabel, het is een kabel die het ene product met het andere verbindt. Eigenlijk is het dus een van de mooiste kabels; het zorgt ervoor dat je meerdere producten tegelijk kunt gebruiken. Zo kun je je foto's van je telefoon overzetten op je laptop, je laptop aansluiten op je televisie voor een leuke gedownloade film, wellicht kun je de bovengenoemde blender wel aansluiten op je powerbank voor een lekkere smoothie onderweg; wat kan er eigenlijk niet!?
Iedereen heeft veel technologische producten in huis, denk aan laptops, e-readers, smartphones, televisies, oortjes, sommige huishoudens runnen geheel op tech! Misschien heb jij wel een afstandsbediening waardoor je je lampen en gordijnen kunt beheren. Maar hoe fijn is het als producten met elkaar samenwerken, als je makkelijk kan overzetten van de een naar de ander. Hoe fijn zou het zijn om met een klik op de telefoon je foto's uit te kunnen printen!?

Heb jij alle benodigde USB kabels in huis? Zo nee, kijk even op de website.