Café Brein Oss: Niet Aangeboren Hersenletsel in het gezin

Hier staan tips en trukjes om het dagelijkse leven dragelijker te maken of suggesties waarmee het iets makkelijker word allemaal. Heb jij er ook een paar? plaats ze dan in het forum zo help je andere mensen ook.

Moderators: Moderators, Informatie verzorgers

Café Brein Oss: Niet Aangeboren Hersenletsel in het gezin

Ongelezen berichtdoor olga » di sep 15, 2009 9:23 am

Café Brein Oss: Niet Aangeboren Hersenletsel in het gezin
locatie : Steunpunt ‘De Brink’, Driek van Erpstraat 45 te Oss
datum : 17 september 2009 19:00
t/m : 17 september 2009 21:30

--------------------------------------------------------------------------------
Café Brein: Niet Aangeboren Hersenletsel in het gezin

Café Brein is een ontmoetingsplek/bijeenkomst voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). BrabantZorg organiseert Café Brein samen met: Bernhoven, Beter Thuis, Pantein, MEE, GGZ, SWZ en revalidatiecentrum Tolbrug. Café Brein is bedoeld voor mensen met NAH, hun partners, ouders, kinderen, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Op 17 september 2009 vindt er in Oss weer een Café Brein plaats met het thema: Niet Aangeboren Hersenletsel in het gezin.

NAH treft niet alleen de persoon zelf maar raakt ook partners, kinderen, overige familieleden en vrienden. Hersenletsel kan zichtbare gevolgen hebben zoals bijvoorbeeld verlamming maar ook minder zichtbare gevolgen zoals vermoeidheid, concentratieverlies en geheugenproblemen kunnen aan de orde zijn. Deze gevolgen kunnen het gezinsleven beïnvloeden. Het vraagt de nodige aanpassingen binnen het gezin om een nieuwe balans te vinden. Naast het informatieve karakter van Café Brein is het ook een interactieve bijeenkomst waar aanwezigen ervaringen kunnen delen.

Tijdens Café Brein van 17 september a.s. is gezondheidszorgpsycholoog Nonja van Grinsven aanwezig van Stichting SWS. Zij is door jarenlange ervaring, deskundige in NAH in het gezin en kan mantelzorgers en mensen die omgaan met NAH bruikbare tips geven. Café Brein vindt plaats op 17 september a.s. in steunpunt ‘De Brink’, Driek van Erpstraat 45 te Oss. Belangstellenden zijn welkom van 19.00-21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met Ad van den Oord via BrabantZorg, telefoon (0412) 62 26 78.
Avatar gebruiker
olga
 
Berichten: 5256
Geregistreerd: do apr 05, 2007 1:13 pm
Woonplaats: rotterdam

Keer terug naar Hulp en oplossingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 26 gasten

cron